Slobodni-maseri-logo

http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/630gk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.ParkInggk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SSZCvjetnigk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SavskiSajamgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SSZJelacicgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.AkademijaKBgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SSZzrinjevacgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.BINGOmaserigk-is-73.jpglink
«
»
Loading…

Možda Vas još zanima:

Koliko poznajete korporativnu masažu?

Znam, jer radim u tvrtki koja je uvela korporativnu masažu - 16.7%
Probao sam, ali ne u tvrtki - 25%
Čuo sam, no nisam probao - 33.3%
Masaža mi je potpuno nepoznata - 25%

naslov-korporativnoeventna

Dakle, čuli ste!

U poslovnim krugovima sve se više susrećete s pojmom KORPORATIVNA MASAŽA I EVENT MASAŽA. Pa, što je to što je osvojilo brojne kompanije u SAD-u i Europi i donijelo višestruku korist i tvrtki i zaposlenicima...
Prije nego što odgovorimo na ovo i niz drugih pitanja i do detalja Vam pružimo uvid u ovaj oblik masaže, upoznajte i sljedeće izvješće:

 

"Nedavno istraživanje Američkih psihologa temeljilo se na dvije grupe zaposlenika. Jednoj grupi dali su 15 minuta odmora tijekom radnog vremena, a drugoj grupi su omogućili 15 minuta masaže. Zaposlenici u grupi kojima je omogućena masaža, pokazalo je istraživanje, značajno su poboljšali rezultate rješavanja kompliciranih zadataka, poput npr. matematičkih problema."

Masaža potiče i unaprijeđuje kreativne misaone procese i otklanja umor.
Stoga, ovog trenutka bez obzira jeste li poslodavac ili zaposlenik uzmite si dovoljno vremena i odgovorno, prvenstveno prema sebi, a potom i prema drugima, proučite što je to Korporativna i Event masaža, na koji način ona može poboljšati kvalitetu poslovanja i zdravlje Vas i Vaših djelatnika kao i unaprijediti vaše Event projekte te postati dio standardnog marketinškog paketa.

Hvala što ste odlučili upoznati Korporativnu masažu! To je dobar pokazatelj da želite učiniti dobro za sebe i svoje djelatnike ukoliko ste poslodavac.
Jednostavno rečeno Korporativna masaža je oblik masažnog tretmana koji se provodi na radnom mjestu u nekoj tvrtki ili korporaciji.

Korporativna masaža primarno se izvodi na posebno izrađenim stolcima za masažu koji su tako ergonomski dizajnirani da već sam položaj klijenta dopušta opuštanje gotovo svih mišićnih skupina.

Ovaj tip masaže:

  • ne zahtijeva puno prostora
  • klijenti na sebi zadržavaju odjeću
  • ne koriste se ulja za masažu
  • trajanje masaže kreće se optimalno između 15 i 30 minuta

Ukoliko je Vaš radni dan ispunjen dugotrajnim sjedenjem, monotonim pokretima (npr. poslovi za računalom, dugotrajan isti položaj tijela i sl.) ili recimo puno vremena provodite za volanom, masaža u stolici idealna je receptura za povratak energije, izgubljenog elana i odličnog osjećaja (klijenti često tvrde kako su nakon masaže jednostavno "ponovno progledali").

Cilj ove masaže usmjeren je prvenstveno na opuštanje često najnapetijih područja mišićnih skupina, vrata, ramenog obruča, leđa, dijelova koji su često najzaslužniji za razne glavobolje, umor zbog loše cirkulacije, smanjenu koncentraciju, a posljedično i smanjenu motivaciju za rad.

Nerijetko, napetost u spomenutim dijelovima tijela može utjecati i na probleme s vidom, a u konačnici zbog nelagode i bolova značajan je čimbenik u kreiranju stresa.

Nažalost, iako svi znaju što stres čini i koje su njegove dalekosežne posljedice (srčani i moždani udar, kronične bolesti, probavni problemi, neurološki problemi i sl.) još uvijek rješavanju stresa na radnom mjestu ne pridaje se veliki značaj, barem ne u onom praktičnom dijelu. U našoj zemlji je premali broj rukovodećeg osoblja i poslodavaca koji na svoje zaposlenike gledaju kao na najvrijedniji kapital pa je i briga za njihovo psihofizičko zdravlje ponekad jako marginalizirano.
Pitanje za milijun kuna:

Što se dobiva uvođenjem korporativne masaže u Vašu tvrtku?