Slobodni-maseri-logo

http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/630gk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.ParkInggk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SSZCvjetnigk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SavskiSajamgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SSZJelacicgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.AkademijaKBgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SSZzrinjevacgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.BINGOmaserigk-is-73.jpglink
«
»
Loading…

Masaža u funkciji marketinga

masaža u funkciji marketinga

MASAŽA U FUNKCIJI MARKETINGA 

Kad je u pitanju masaža u funkciji marketinga primarno ćemo se ipak vezati uz masažu u stolici, iako svaka masaža može biti odličan marketinški alat kojim ćete povećati učinkovitost svoje kampanje.  U uvodnom dijelu ( o nama ) u kojem možete saznati više o razlozima pokretanja Udruge, primjetit ćete da kao osnivači, svi većinom dolazimo iz medija ili smo čitav život poslovno vezani uz medije i marketing. Ovaj zaokret u našim životima rezultat je osobnog razvoja i želje da povežemo sva naša znanja i iskustva i upregnemo ih u jedan projekt za koji vjerujemo da je izuzetno vrijedan za društvo i pojedinca. Zašto ovakav uvod?

Želja nam je naime,  skrenuti Vam pozornost na bogato iskustvo koje imamo u dijelu marketinga i specijalnih marketinških projekta u kojima smo povezivali medije u različitim funkcijama, ponajviše u dijelu promicanja kulture , turizma, godspodarstva i sl.  Okretanjem nove stranice u našim životima , želja nam je spojiti , možda naizgled nespojive elemente , pitate se kako masaža može biti u funkciji marketinga. Rješenje je u kreativnom i inovativnom pristupu koji je rezulat našeg iskustva. Danas u svijetu masaža na stolici sve je prisutnija u dijelu raznih marketinških i promotivnih aktivnosti ili motivacijskih alata. Dat ću vam jednostavan primjer
Masaža npr. može biti:

  • Poklon Vašim poslovnim partnerima
  • Dio nagradne igre
  • Nagrada za djelatnika koji je ostvario najbolju ili najveću prodaju
  • Ili još bolje ... dat ću Vam primjer koji sam nedavno čuo

Neki trgovački centar odlučio je svakog kupca koji ostvari kupnju veću od nekog iznosa nagraditi uz predočenje računa 10 minutnom masažom. Odličan primjer kako masaža u ovom slučaju može doprinjeti
a)    Povećanju prodaje
b)    Zadovoljstvu kupca


Dobar glas daleko se čuje pa će tako zadovoljni kupci potaknuti i svoje prijatelje i poznanike da kupuju u tom trgovačkom centru, jer  hej... za ionako potrošeni novac još dobiješ besplatnu masažu. Super, zar ne ?


Naravno ovo je samo jedan od primjera masaže u funkciji marketinga, odnosno povećanja prodaje...primjera  ima puno kao i naših ideja..na vama je da se odlučite , a na nama je da našim idejama vaš marketinški paket bude drugačiji , bolji i inventivniji.