Slobodni-maseri-logo

http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/630gk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.ParkInggk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SSZCvjetnigk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SavskiSajamgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SSZJelacicgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.AkademijaKBgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.SSZzrinjevacgk-is-73.jpglink
http://slobodnimaseri.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slideshow.BINGOmaserigk-is-73.jpglink
«
»
Loading…

Bingo Maseri 2010

phoca thumb m bingo maseri 5Nakon malo duže pauze ( ipak  su u pitanju bili praznici ), Slobodni Maseri početkom godine ponovno su u akciji. Svojim dolaskom i besplatnim masažama potpomogli su realizaciju jedinstvenog pothvata u Hrvatskoj.

Subota ( 12.02.2011. ) zasigurno je bio veliki dan za sve ljubitelje igre Bingo. Po prvi puta u Hrvatskoj organiziran je i uspješno realiziran jedinstveni BINGO MARATON. Domaćin druženja bio je Casino Internacinal Hrvatske lutrije u Zagrebu, koji je ionako već tradicionalno mjesto okupljanja ljubitelja ove najpopularnije društvene igre na svijetu. U suradnji s Vjesnikom,  jedan dio Bingo maratona imao je i humanitarni karakter, pa su se svi novčani dobici osvojeni u igri usmjerili za  Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

U humanitarni Bingo uključile su se svojim dolaskom i brojne poznate osobe iz svijeta glazbe, glume, sporta i novinarstva  ( Tarik Filipović , Goran Grgić, Marko Torjanac , Marina Tomašević,  Sonja Šarunić,  Darko Janeš,  Mario Valentić , Tina Katanić , hokejaši Medvešćaka...) Mnogima od njih to je bio prvi susret s Bingom, ali priznali su i s antistresnom masažom na stolci.

Posebno uređen prostor za masažu, gotovo cijelo vrijeme predviđeno za masažu, bio je stoga u cijelosti popunjen. Dolazak Slobodnih masera na ovu akciju i potpora projektu, pokazali su se kao odlična ideja, o čemu svjedoče zadovoljna, opuštena i najbitnije zahvalna lica sudionika Bingo maratona,  koji je za ovu priliku trajao punih 12 sati ( subota od 16.00 do nedjelja 04.00 sata ).

Dio sjajne atmosfere s Bingo Maratona donosimo vam kroz našu multimediju,  a ukoliko ste odjednom osjetili poriv biti dio Slobodnih masera  i učiniti nešto dobro za sebe i druge slobodno nam se javite.